Çiftehan Köy Muhtarlığından Yaşlılara Kış Hizmeti..

Mevsimin ağır kış şartlarının bastırmasıyla Ulukışla ilçemize bağlı Çiftehan Köyü Muhtarlığı yaşlılar için bir dizi önlemle hizmet ağını geliştirdi.

Yaşam Yayın: 16 Aralık 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 16.12.2024 14:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
529 okunma
Google News

Mevsimin ağır kış şartlarının bastırmasıyla  Ulukışla ilçemize bağlı Çiftehan Köyü Muhtarlığı yaşlılar için bir dizi önlemle hizmet ağını geliştirdi.

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Muhtar Bülent Meral şu açıklamada bulundu.

" Çiftehanımız termal turizmin göz bebeği olduğu kadar etrafında yer alan Toroslar dahil çok değerli doğanın bir parçası olmakla birlikte köyümüzün soğuk  kış şartlarında yaşlı büyüklerimizin yaşam koşullarını rahatlatmak için tedbirler almamız gerekiyordu.

İlk iş olarak yaşlı büyüklerimize hizmet verecek muhtarlık görevlisi arkadaşlarımızla el ele vererek, köyün ulaşımının dik olduğu sokaklar dahil güzel bir plânlama ile hane hane dolaşılarak, herhangi bir dert ve dileklerinin olup, olmadığı sorularak  başta sıcak ekmeklerini evlerine yetiştirme, yakacak ihtiyaçlarının temini, taşınması ayrıca evlerinde soba v.s. ısınacak düzenin kontrolü bunlar dışında hizmetimize konu olan diğer ihtiyaçlarınında sorularak yerine getirilmesi için bir gönül seferberliği başlattık.

Yaşlı büyüklerimiz bu hizmetten dolayı şükranlarını bildirdiler, hayır dualarını aldık.Kış mevsimi boyunca aralıksız her gün hizmete devam edeceğiz. " Dedi.

Muhtar Bülent Meral ve bu konuda emek veren çalışma ekibini yürekten kutluyoruz.

HABERİN FOTOĞRAFLARI:

2 kişi görseli olabilir

***

2 kişi görseli olabilir

***

1 kişi görseli olabilir

***

2 kişi görseli olabilir

***

1 kişi, su ısıtıcı ve yazı görseli olabilir

***

1 kişi ve kereste deposu görseli olabilir

***

1 kişi görseli olabilir

***

1 kişi görseli olabilir

***

2 kişi görseli olabilir

***

2 kişi görseli olabilir

***

2 kişi, aydınlatma ve yazı görseli olabilir

***

2 kişi görseli olabilir

***

2 kişi görseli olabilir

***

2 kişi görseli olabilir

***

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.