Yeni Başhekim Yardımcıları Göreve Başladı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Dr. Öğr. Üyesi Seval Kılbasanlı ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Özer, başhekim yardımcılığı görevine başladı.

Sağlık Yayın: 20 Haziran 2025 - Cuma - Güncelleme: 20.06.2025 20:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
80 okunma
Google News

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Dr. Öğr. Üyesi Seval Kılbasanlı ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Özer, başhekim yardımcılığı görevine başladı.

Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bahadır İnan, yayımladığı tebrik mesajında, yeni görevlendirilen başhekim yardımcılarını kutlayarak başarı dileklerini iletti. Sağlık Müdürü İnan, “Sağlık alanında önemli katkılar sunacaklarına yürekten inanıyor, her iki hocamıza da görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.