Güngördü Esnaf ve Pazar Yerlerini Ziyaret Ediyor..

Saadet Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Murat Güngördü esnaf ve pazar yerlerini ziyaret ederek görüşlerini açıkladı..

Siyaset Yayın: 15 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2024 13:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
274 okunma
Google News

Saadet Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Murat Güngördü esnaf ve pazar yerlerini ziyaret ederek görüşlerini açıkladı..

" Esnaf ve pazar ziyaretleri esnasında görmekteyiz ki pazar alanında dahi serbest bir piyasa hakim. Bir yerde 15 lira olan diğer tarafta 20 25 lira.  Zabıtalar fiilen mevcut fakat denetim yok. Milli Görüş belediyeciliğinde bu sorunlara da el atarak halkımızın mağduriyetini giderip huzurla alışveriş yapacakları fiyat sorununa takılmadan gerekli denetimler yapılarak hemşehrilerimizin önceliği için adım atmak bizim şiarımız olacak. 

Yine Halk verilen sözlerin yerine getirilmemiş olmasından, muzdarip. Denetimsizlikten israftan bıkmış durumda. Halk için hakka hizmettir düsturu ile önce Ahlâk diyerek çıktığımız bu yolda siz değerli halkımızın desteklerini bekliyoruz."
SAADET PARTİSİ NİĞDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MURAT GÜNGÖRDÜ 
#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.